itulau_ulu_gb

tala fou

Saina PVC su'esu'ega tau 2022.07.27

Iulai 26 Asia ethylene CFR Northeast Asia tau averesi o 900 USD / tone mautu;Ole tau ole CFR Southeast Asia ile $980 ile tone na pa'ū ile $50 ile tone.O le aotelega o le amataga o pisinisi gaosi oloa a Korea i Saute ua paʻu, ma ua utiuti le sapalai.Faʻatasi ma le faʻateleina o manaʻoga i Saina i Saute, o le itu manaʻomia o le maketi ethylene i Matu i Sasaʻe Asia e lelei mo se vaitaimi.O le poloaiga fou ua siitia i le $900 / tone.

 

O ananafi, o le fa'atauga o le carbide i totonu o le atunu'u i Henan ma Shaanxi na si'itia i le 50 yuan/ton.I aso nei, o le tau o le fale gaosi oloa i Wuhai ma Ningxia na siitia i le 50 yuan/ton.Sa fa'aauau pea ona pa'u le itu tau, ma sa fa'aitiitia le mamafa o galuega a pisinisi.

 

Faatasi ai ma le 32% ionic membrane alkali tau o 1080 yuan / tone i Shandong ma vai chlorine tau o -500 yuan / tone, o le theoretical gaosiga tau o chlor-alkali i Shandong maketi o 3205 yuan / tone (gaugau 100), ma le theoretical gau e 270 yuan/ton (gaugau 100).

 

Tau fa'apitoa

 

Leai o faʻamatalaga lata mai maketi, sili atu le taulaʻi i faiga faʻavae o faʻamoemoega maketi, ae e leʻi tulaʻi mai manaoga o maketi, o le vaiaso fefaʻatauaʻiga e faʻatumauina le le mautonu, maualuga le maualalo o le vaʻaia, o le lumanaʻi fetuunaiga o tau e le lava, tausia le teʻi lautele.

 

I aso nei, o pisinisi a le PVC i totonu o le atunuʻu e masani lava ona faʻatali ma vaʻai, e le tele se fetuunaiga, o meafaigaluega ethylene ua faʻalauiloaina fuafuaga faʻaleleia, faʻatuai le faagasologa o le calcium carbide, o le alamanuia atoa na amata laʻititi laʻititi nai lo le faʻamoemoeina masina-i-masina, ae faʻatapulaʻa le lautele. , fuafuaga mo le tausiga umi, le tele o le tausiga e le lava.

 

O le tau maketi i totonu o le atunuu ua siitia teisi, o le tau oauala carbide 5o loʻo i le va o le 6,500-6600, o le faʻamoemoe o le taliaina o le maketi e mama, o le auala ethylene e maualalo le tau o le presale e sili atu, o se vaega o le faʻamaufaʻailogaina, o le tau o tagata faʻatau oloa na faʻatupulaʻia teisi, o le tau o le 6,600-6800 yuan / ton, o le maualuga le tau.

 

I se taimi puʻupuʻu, e leai se suiga i le sapalai o maketi ma le manaʻoga, o le sapalai na aʻafia i le toe faʻaleleia i le faʻatinoga talu ai nei e laʻititi laʻititi, ae o le manaʻoga e sili atu ae leai se faʻalauiloaina tele, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le tauvaga tau faʻatau atu, faʻaitiitiga faʻatau atu, maketi i totonu o le atunuʻu. fa'ateleina le fa'atauga;E tatau ona oʻo mai poloaiga faʻaumau i le ogatotonu ma le afa lona lua o le masina a sau, aʻo leʻi faʻaauau pea le maualuga o le maketi, o le tau o loʻo lagolagoina laʻititi i se taimi lata mai, pe a mafaufau i le mamafa o le sapalai ma le manaʻoga, o loʻo faʻaauau pea ona tausia le nofoaga autu o tau maketi. le tele o fa'ate'ia, fa'aauau pea le mamafa umi.


Taimi meli: Iul-27-2022