itulau_ulu_gb

tala fou

2023 fale gaosi PVC sapalai ma su'esu'ega mana'oga

Folasaga: I le 2022, faʻamaopoopoina le PVC ile amataga ma le faaiuga o le tausaga, ma le pa'ū malosi i le ogatotonu o le tausaga, tau faʻamalosia i le tuʻuina atu ma le manaʻoga suiga ma le tau o tupe mama, faʻamoemoega faiga faʻavae ma le faʻavaivaia o le taumafaina i le va o le suiga.O suiga o le maketi atoa i le 2023 o loʻo faʻamalosia pea e faʻamoemoega i le itu macro, ma o le faʻatinoina o le tau mulimuli o loʻo iai pea i suiga i le sapalai ma le manaʻoga.

 

I le 2023, o le a tuʻuina atu le malosi fou o le gaosiga ma sili atu pisinisi o le a oʻo atu i le gaosiga gafatia

E oo atu i le faaiuga o le 2022, 400 afe tone o meafaigaluega fou a Shandong Xinfa ma 200 afe tone o meafaigaluega a Qingdao Bay ua ausia le gaosiga, ae o Cangzhou Yulong ma Guangxi Huayi tuai le gaosiga i le 2023. E le gata i lea, o Shaanxi Jintai, Fujian Wanhua ma isi pisinisi. fuafua e tuʻu le 2.1 miliona tone o meafaigaluega i le gaosiga i le 2023, ma o atinaʻe o loʻo lisiina i luga o le laulau e mafai ona faʻatuina atu le tele o gaosiga gafatia i le 2023. O loʻo faʻamoemoe o le a oʻo atu le gaosiga o le PVC a Saina i le 28.52 miliona tone i le 2023.

I le 2022, ona o le leaga o tupe mama a le PVC alamanuia, o pisinisi laiti i le afa lona lua o le tausaga ua matua faʻaititia pe taofia le gaosiga.O loʻo faʻamoemoeina o le maualuga o le faʻaaogaina o le PVC alamanuia i le 2023 o le a maualuga atu nai lo le 2022, ma o le gaosiga faaletausaga e mafai ona oʻo atu i le 2300 tone.Faʻatasi ma le maualuga o le lumanaʻi suʻesuʻega i le 2022, o le sapalai o le a faʻatumauina le tulaga faʻaopoopo i le 2023.

A fua i faiga faavae a le atunuu o loo iai nei, o le tausaga e 2023 o le tausaga o le atinaeina o le tamaoaiga o le atunuu ma le taumafaina.Ole manaoga ole PVC e tatau ona siitia ile 6.7% ile 2023. O manaoga masani e tumau ile 2% i le 3% le tuputupu ae;Fausia paipa, pepa afifiina, oloa vaivai, oloa faafomai e faamoemoe e taitai le tulaga tuputupu ae.Aʻo leʻi oʻo i le 2022, e maualuga le fesoʻotaʻiga a le PVC ma fanua faʻatau, ma o ana paipa pito i lalo, faʻamatalaga, faitotoʻa ma Windows ma isi oloa faigata e faʻaaogaina lautele i fale faʻatau.I le 2022, ona o le fa'aumiumi o le fa'aletonu o fanua, o le aofa'i o oloa i lalo ole PVC i mea uaea, mea paipa, mea laupepa ma mea ata tifaga na fa'atupula'ia teisi.

I le aotelega, o le a faateleina le sapalai o le PVC i le 2023, ae ona o le tuputupu aʻe o le faʻalauteleina o le gaosiga e maualuga atu nai lo le faʻatupulaia o le manaʻoga, ma o le tamaoaiga o le lalolagi e ono faʻagesegese i le 2023, fa'atapula'aina e le manuia o le alamanuia fa'amautu.I lalo ifo, o le talaaga masani, faʻateleina tauvaga maketi fola, paipa, faʻapipiʻi paipa gaosiga alamanuia o le a faʻaauau pea ona pulea le manaʻoga autu mo PVC, mea uaea, mea ata tifaga, alamanuia mea laupepa o loʻo i ai avanoa atinaʻe fou.O le a faasolosolo malie ona fa'amalieina le sapalai ma le mana'oga i le aluga o taimi, ma e ono fa'aleleia atili le fa'asologa o su'esu'ega i le afa lona lua o le 2023.


Taimi meli: Ian-10-2023