itulau_ulu_gb

tala fou

2022 PVC vaaiga lautele maketi

2022 i totonu ole PVC maketi o loʻo i lalo atoa, o lenei tausaga e lima lima i totonu o le taga e le iloa poʻo le a le fili, aemaise lava mai le amataga o Iuni i le afa lona lua o le tausaga na faʻaalia ai se paʻu ituaiga papa, o loʻo paʻu pea le aai e lua. .E tusa ai ma le siata o tulaga, o tau o loʻo i ai nei o taulaga e lua ia Ianuari e mafai lava ona faʻaalia ai le galu muamua o le siʻitia o lenei tausaga, o le tau ia Fepuari ma Mati na muamua paʻu ona oʻo ai lea i luga, seia oʻo i le amataga o Aperila, o tau o taulaga e lua na amata ona paʻu. faʻaalia se tumutumu, lea o le lumanaʻi faʻaletausaga pito i luga o le 9529, o le nofoaga calcium carbide auala tau pito i luga faʻalavelave i le va o le 9250 ma le 9450. Ethylene auala maualuga faʻalavelave i le va o 9600-9730.Ae ui i lea, o le malosi malosi e leʻi faʻaauau i le kuata lona lua, amata ona faʻasolosolo malie i le faaiuga o Aperila, Me faigata foi ona toe faʻaleleia le faʻatinoga.Iuni ia Iulai na amata ona faʻaalia le faʻaitiitia o le paʻu, o le maketi na paʻu, e ui lava i le ogatotonu ma le faaiuga o Iulai e toe faʻaleleia ai le maketi, ae iu lava ina le mafai ona suia le tulaga vaivai.Mai Aukuso ia Tesema, o loʻo paʻu pea le maketi i le teʻi faifaipea.E pei o le aso lomitusi, o le shipper e oʻo lava i lalo ifo 5484, maualuga ma maualalo tulaga tau eseesega 4045 points.Ma togi fa'ailoga i le va o le 3400-3700.Sa i ai se tulaga e paʻu i lalo ia Novema-Tesema, ae o le malosi o le toe faʻaleleia sa vaivai pea pe a faʻatusatusa i le paʻu i tausaga taʻitasi.Sei o tatou vaʻai i le aʻafiaga o oloa 2022:

 

Muamua, tulaga lelei i le vaega muamua o le si'itia mai ia Ianuari ia Mati: 1. Muamua, i le vaega muamua o le si'itia, o faiga faavae tau tupe i totonu o le atunuu sa faaauau pea ona tatala i le kuata muamua, ma o faiga faavae sili ona lelei e masani ona faalauiloaina faiga faauo maketi.Aemaise lava, o le vaega tele o atina'e tetele sa fai si malosi ma lelei ona iloa i le kuata muamua, ma o tau o fa'atau fanua ma ituaiga fa'atatau i le lumana'i na fa'aauau pea ona si'itia.Ma o loʻo aʻafia foi i le maualuga o le 2021. 2. O le ipu pito i fafo e aʻafia i le malulu malulu malulu, ma o le chlor-alkali unit o Formosa USA o loʻo fausia i Texas ona o le le lava o le eletise.I le amataga o Mati, na tupu ai se motusia tele o le eletise i Taiwan e aunoa ma se lapataiga.A'afia i le pa'u, Huaxia Plastics o Taiwan, Saina na faasolosolo ona fa'aitiitia lana uta ma taofi e fa'atali mo le toe fa'aleleia o le eletise.3. Na si'itia le suauu mama.Talu mai Fepuari 11, 2022, na amata ai ona faʻatupulaʻia atugaluga faʻa-geopolitical, ma mulimuli ane amata le taua, o le suauʻu mataʻutia na oʻo i le siʻitia tele.O tau o suauʻu na paʻu i luga o le maualuga talu mai le 2008. Mati 7, 2022: US benchmark WTI crude futures na sili atu lona tapunia i le silia ma le 13 tausaga, faʻatauvaʻa puupuu i luga atu o le $130.00 i le paelo.O le suauu WTI o Aperila na siitia i le $ 3.72 e faamautu i le $ 119.40 i le paelo i le New York Mercantile Exchange, o le maualuga maualuga lea talu mai Setema 2008, ina ua siitia maualuga i le $ 130.50.ICE May Brent crude na siitia le $5.10 e faamautu i le $123.21 i le paelo, o lona tulaga maualuga lea talu mai Aperila 2012, ina ua siitia maualuga i le $139.13.

 

Mulimuli ane, o aai e lua na amata ona paʻu talu mai le pito i luga o mea le lelei: 1. Tuu ese le maualuga maualuga i le 2021, faatasi ai ma le faʻaleleia o vaega faʻasolosolo faʻaosofia, o le a toe foʻi le maketi PVC i galuega masani i le 2022. Ae ui i lea, ona o le le skyrocketing suauu mama i le ipu plasticizing, polyolefin e sili atu le malosi faavae nai lo PVC, ma o le tupe mama o le PVC oloa tasi e le leaga, o lea ua filifilia e avea ma oloa tufatufaina ea.Ma faatasi ai ma le pasia o le taimi i le ogatotonu ma le tuai o le kuata lona lua ma le kuata lona tolu e matua manino lava, o le tufatufaga gaogao umi o le PVC i le maketi maketi na mafua ai foi le tele o le mamafa, o le tulaga konekarate autu i totonu o le apa na ausia le maualuga. 940,000 lima.2. O le faatinoga o faamaumauga o fanua e le lelei, aemaise lava ina ua uma le tatalaina o le afa muamua o le tausaga faamaumauga, o faamatalaga uma teena tele tausaga-i-tausaga, fanua fa'asologa o oloa vaega i fafo, PVC mafatia mamafa gau.3. I totonu o oloa tetele e lua o pisinisi chlor-alkali, na amata ona siitia le soda caustic i le 2022, ma o le tau o le iunite o se oloa e tasi na oʻo lava i le maualuga e 5,000-5,500 yuan / ton.O le maualuga o le polofiti o le sua suamalie na maua ai le tupe mama atoatoa o le chlor-alkali, ma o le tupe mama atoa o le chlor-alkali na avea ma taulaiga o tupe faavae e taofiofia ai le PVC.4. Na fa'aauau pea ona si'itia e le Fed fua tului, si'i i luga fua faatatau i le 25 points i le aso 17 o Mati, 50 points i le aso 5 o Me, ma le 75 points i le aso i le aso 16 Iuni, Iulai 28, Setema 22, ma Novema 3, ma maua ai le fua fa'atatau i le fua faatatau. 3.75-4%.5. O le fefe i le pa'u o le tamaoaiga e tumau pea i fafo.6. E tusa ai ma le tuʻuina atu o le PVC ma le manaʻoga, o le tuʻuina atu ua i ai i se tulaga maualuga.E ui lava sa iai se faʻaititia o le faʻalavelave faʻafuaseʻi i le afa lona lua o le tausaga ona o le faʻaitiitia o le maketi, o le tulaga lautele o loʻo maualuga pea, o loʻo tele le sapalai ma faʻavaivaia le manaʻoga, ma le manaʻoga i totonu o le atunuʻu ua tolopoina mo se taimi umi talu mai le faʻamaʻi. o le faʻamaʻi i Shanghai ia Aperila.PVC fa'atau i lalo aua le fa'atau i luga, ole mana'oga taumatemate e le lava ile tausaga atoa, e le mafai ona fa'amama fa'aleaganu'u su'esu'ega.7. O le tau o le PVC fafo o loʻo faʻaitiitia, faʻaitiitia le tau maualuga o le PVC i totonu o le atunuʻu, ma o le faʻatau atu i fafo e vaivai i le afa lona lua o le tausaga.

 

O le aofaʻi o maketi i le 2022 e matua vaivai lava, mai le tuʻuina atu ma le manaʻoga, tau, lagona o oloa, faiga faʻavae, fefaʻatauaʻiga i fafo ma isi itu e le mafai ona tuʻuina atu se lagolago lelei, ma o le leaga o loʻo faʻasolosolo pea, e taʻitaʻia ai le tau o maketi e lua i. pa'u faifai pea.


Taimi meli: Ian-07-2023