itulau_ulu_gb

tala fou

Si'itia le tau o le PVC, e mafai ona fa'aliliuina tupe gau i tupe mama

Folasaga: Mai le ogatotonu ma le faaiuga o Novema, na amata ona toe faʻaleleia le pito i lalo o le maketi PVC, ma o le tau na tulaʻi mai e tusa ma le 200 yuan / ton i le vaiaso lata mai. Faatasi ai ma le siʻitia o tau o le PVC, ua faʻaleleia le manuia o pisinisi a le PVC, ae e leʻi oʻo i le taimi nei. ave'esea le tulaga o gau. Pe o le tau o le PVC e mafai ona faʻaauau pea ona siitia i le lumanaʻi, o le mea autu o le pe mafai ona tulitatao manaoga i totonu.Ae ui i lea, a oʻo mai le aso malolo o le Spring Festival, e foliga mai e le faʻateleina le manaʻoga, o lea e faʻamoemoeina o le a le faʻaleleia atili tupe maua a pisinisi.

carbide raw calcium: o le vaiaso lenei o le naunautaiga o le faatauina mai o le calcium carbide ua matua faateleina. E oo mai ia Tesema 17, o le tau o fefaʻatauaʻiga autu o Wuhai na siitia 100 yuan / tone, i le 3700 yuan / ton. Downstream faʻatauga tau i Hebei, Shandong, Henan ma isi nofoaga ua fetuutuunai foi agai i luga, ma le pisinisi o loo toaga i le purchasing.With le siitia o le calcium carbide tau, o le tau o le gaosiga o PVC pisinisi i Sasae Saina siitia e 200 yuan/ton. maketi carbide o loo i ai pea i le tulaga o le tau siitaga.PVC calcium carbide faagasologa gaosiga o tau o le a faaauau pea ona faateleina.

E tusa ai ma le vinyl chloride: i lenei vaiaso, o le sapalai o le vinyl chloride i Saina e fufusi.Ona o le malosi o le tau o le PVC i lalo ifo, o le tau o le vinyl chloride pisinisi autu i Saina i Sasaʻe na siitia i le 200 yuan / tone i le 5400-5550 yuan / ton. I le taimi nei, o tau i fafo na faʻaauau pea ona siitia i lenei vaiaso, faatasi ai ma tau CFR i Sasaʻe Mamao. ua siitia i le $650/t ae o Asia i Sautesasae i le $680/t. Ona o le siitia o le maketi i fafo, ua faamoemoe o le a faaauau pea ona siitia le tau o le VCM i totonu o le atunuu i le vaiaso fou, ma o le a faaauau pea le tau o le gaosiga o pisinisi mai fafo. fa'ateleina.

I tulaga o tupe mama a PVC pisinisi, e ui lava o le tau o le PVC i le calcium carbide method e maualuga atu nai lo le taimi muamua, o le tau o le PVC e maualuga atu nai lo le calcium carbide, o lea e sili atu le tulaga o tupe mama o lenei vaiaso nai lo lena. o le vaiaso talu ai.Ae i fafo atu o le la'uina o le calcium carbide law enterprises o lo'o sili atu le gau.O tupe maua a pisinisi tu'ufa'atasi ua fa'aleleia lelei.Ethylene auala, ona o le VCM tau si'itia vave, e tusa lava pe si'itia le tau PVC, ae o le VCM atina'e e itiiti tupe mama, ethylene tu'ufa'atasiga tupe mama pisinisi, e fai si tele, ma o se vaega o le tu'ufa'atasiga o le ethylene metotia atina'e muamua-fa'atau atu poloaiga sili atu, mo sina taimi e leai se mamafa, fa'agaoioia tau maualuga.

Mulimuli ane, o loʻo i ai pea le tau o le tau, ae pe mafai ona faʻaauau pea le faʻaleleia atili o tupe mama, o le ki o le manaʻoga i totonu o le atunuʻu. , o le fausiaina o pisinisi i le itu i matu ua faateleina i le tulaga masani; I le itu i saute, o le taotoga na tumau mausali ma e leai se suiga manino. .Faʻamatalaga pisinisi faʻatau oloa, vaega o le fefaʻatauaʻiga na maua muamua, o loʻo teteʻe pea i tau maualuga, faʻasologa o faʻamaumauga i aso 12-26. Faʻamaumauga o oloa: O le faʻasologa o suʻesuʻega e mai le 15 i le 32 aso, o nisi o loʻo faʻatali poloaiga. Amata vaega : tausia 4-6 sili atu uta.

O le mea lea, i le aotelega, o loʻo faʻaauau pea ona lagolagoina le tamaoaiga o le macro, e ui lava o loʻo faʻatupulaia pea le tau, ae o le pito i lalo o loʻo aʻafia i poloaiga faanatinati, o le faʻatinoga e lelei, o le maketi PVC o le a tumau pea le malosi i se taimi puupuu, ae o le pito i lalo o loʻo. sili atu ona tetee atu i le tau maualuga o le PVC, ma a o latalata mai le aso malolo terminal, o le PVC manaoga maketi o le a faifai malie i lalo, o lea o le PVC tau e faigata ona i ai se lavelave tele. , ma o le laina o tupe mama ma gau a pisinisi VCM o le a tumau pea le fesuisuiai.


Taimi meli: Tes-23-2022