itulau_ulu_gb

tala fou

E pa'ū le tau o le PVC pe a uma le aso 1 o Me

Iloiloga faʻamoemoeina o lenei vaiaso: ina ua maeʻa le tausamiga, na faʻaititia ai le tau maketi o le PVC, ma o le faʻaogaina o le 5850-6050 yuan / tone, o loʻo ogatasi ma le tau valoia o le vaiaso talu ai.O le gaosiga o le gaosiga o le PVC ina ua maeʻa le tausiga na siitia i le 7.38% masina-ma-masina, ae o le amataga o le amataga o le tausamiga na faʻaitiitia i le 2.09% masina-ma-masina, ma o le maketi sapalai ma manaʻoga sa iloga.

Toe foʻi mai le aso malolo o Me, PVC gaosiga atinaʻe toe faʻaleleia ma toe amata le gaosiga, faʻateleina le faʻaaogaina o le malosi i le 5.54% masina-ma-masina, sapalai toe foʻi i le maualuga, i lalo o le mamafa o le gafatia fou, faʻateleina le faʻaogaina o le ethylene i le 16.55% tausaga i luga. tausaga;Ina ua maeʻa le aso malolo, na tumau pea le vaivai o manaoga tau fefaʻatauaʻiga i totonu o le atunuʻu, ma na amata ona faʻaitiitia le fausiaina.O fa'atauga o fefa'ataua'iga i fafo i maketi na fa'aititia i le sili atu i le 80%.Ina ua maeʻa le aso malolo, o le feteʻenaʻiga i le va o le sapalai ma le manaʻoga na faʻateleina, ma ua vaivai le faʻamaumauga o pisinisi.O le itu tau o loʻo aʻafia i le siʻitia o le tau o le calcium carbide, ma o loʻo faʻamalosia le lagolago, ae o le auala ethylene e vaivai tele.

O lo'o taula'i le maketi PVC lata mai nei:

1. I le masina o Me, o le tausiga o pisinisi gaosi PVC e aofia ai le 6.13 miliona tone o le gaosiga gafatia, lea na faʻaititia e 27.71% masina-ma-masina ma 90.59% tausaga-i-tausaga.

2. Ua fuafua Taiwan Formosa e toe fa'aleleia le 420,000 tone/tausaga VCM ma le PVC plant i Lin Yuan mai ia Iuni ia Iulai.

3. O lenei vaiaso, o le PVC alamanuia inventory si'itia i le 4.42% masina-ma-masina ma le 58.98% tausaga-i-le-tausaga.

4, e tusa ai ma faʻamatalaga fesoʻotaʻi: Initia PVC faʻaulufale mai ia Aperila e faʻamoemoe e pa'ū i le 210-220,000 tone, maualalo ifo nai lo le fua o le 315,000 tone ia Mati.Na taʻua e se tagata gaosi Initia o le PVC o loʻo faʻaulufaleina mai e faʻamoemoe e faʻaitiitia ai le faʻamoemoe o le voluma o loʻo i ai nei, o le aofaʻi o oloa faʻaulufale mai ia Me o loʻo faʻamoemoe e pa'ū atili.


Taimi meli: Me-06-2023