itulau_ulu_gb

tala fou

Iloiloga o Maketi PVC (20221202-20221208)

 

  • 1.Overview of PVC maketi i lenei vaiaso
  • O le vaiaso nei na faʻaauau pea ona faʻamalosia e le maketi o oloa auina atu i fafo ma le tamaoaiga o le tamaoaiga, o tau o le PVC na siitia teisi.Fa'avae maketi i totonu o le atunu'u e la'ititi suiga, o lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le sapalai o pisinisi gaosi PVC, ae o pisinisi laiti e a'afia i tupe gau, o lo'o fa'aauauina pea le tulaga maualalo.O lo'o fa'aauau pea ona fa'amaualalo le faufale i lalo, ae fa'atupula'ia la'ititi le mana'oga fa'atau.O nisi su'esu'ega o lo'o fa'amoemoe e fa'atau ai fa'amaumauga a'o lumana'i aso malolo po'o le mae'a o aso malolo, ma o le fa'atali-ma-vaai mo taimi pu'upu'u o le vaega autu lea, fa'atasi ai ma le tau vaivai talu ai nei ma le le lava le lagolago tau maketi.I se taimi pupuu, o loʻo i ai pea le sapalai o maketi ma le manaʻoga i le tau maketi e faʻamautu ai se vaʻaiga vaivai i lalo.

  • 2. Fa'aa'afia mea

    1. I lenei taamilosaga (Tesema 1 e oo ia Tesema 7, 2022), ua pa'ū tau o le suauu faavaomalo.E oo mai i le aso 7 o Tesema, o le tau o le WTI e $72.01/BBL, i lalo 10.60% mai ia Novema 30. O Brent na fa'atauina i le $77.17 i le paelo, i lalo 9.67% mai ia Novema 30.

    2, Longzhong faamatalaga faaalia, e pei o Tesema 8, le tau autu o le auala maa PVC Sasae Saina maketi 6100 yuan / tone, ethylene auala PVC i 6250 yuan / tone;

    3. I le ta'amilosaga mulimuli, o le su'esu'ega fa'aagafesootai a le PVC i totonu o le atunu'u e 249,700 tone, lea na fa'aitiitia i le 8.03% masina-ma-masina ma fa'atuputeleina i le 62.25% i lea tausaga ma lea tausaga;

    4. O le vaiaso nei, o le faʻatau atu o faʻatauga a le au gaosi PVC na faʻateleina i lea masina ma lea masina;O oloa gaosi oloa na siitia i lea masina ma lea masina.

    Aso Lulu, va'aiga maketi o le vaiaso fou

    I le tulaga o sapalai, a manatu o le chlor-alkali atinaʻe o loʻo faʻatapulaʻaina nei i uta vai chlorine, e faʻamoemoeina o le PVC amata o le a faʻatupulaʻia i le taimi mulimuli ane ma faʻateleina le sapalai.I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai nei le suʻesuʻega o falegaosimea ma faʻasalalauga lautele e maualuga atu nai lo le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, ma o loʻo faʻaauau pea ona le maua le sapalai.E tusa ai ma manaoga, o le manaoga i le itu i matu o loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia, ae o le manaʻoga i le itu i saute e faʻatapulaʻaina, o le aotelega o le fausiaina o loʻo i lalo o loʻo maualalo pea, o le maketi faatalitali-ma-vaai e malosi le siosiomaga, ma e leai se faʻamoemoe e faʻatau.O le faʻateleina mai maketi i fafo o le a faʻatapulaʻaina.O lo’o fa’amoemoe o le a fa’aauau pea ona vaivai le maketi o le PVC i totonu o le atunu’u i le vaiaso fou.


Taimi meli: Tes-14-2022