itulau_ulu_gb

tala fou

PVC maketi maketi mo le afa tausaga lona lua

I le 2022, o loʻo faʻamoemoeina le faʻatupulaia o le gaosiga o le PVC.

 

I le afa muamua o le tausaga, na gaosia ai e Dezhou Shihua le 200,000 tone o le logo ginger process, ma le Hebei Cangzhou Julong Chemical 400,000 tone o le ethylene process na tuʻuina atu i le faʻaiuga o Iuni.O loʻo tulimatai atu i le afa lona lua o le tausaga, Shandong Gulf Chemical 200,000 tone, Guangxi Qinzhou 400,000 tons o le a tuʻuina atu i le gaosiga, ma Xinfa 400,000 tone aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o le tausaga o loʻo faʻatali pea.Shaanxi Jintai 600,000 tone o loʻo faʻamoemoe e tuai le gaosiga o le tausaga fou.

 

I le faaiuga, o le fua o le gaosiga o le PVC e faʻaopoopo i le 2022 e sili atu lemu nai lo tausaga ua mavae, ae o le tuputupu aʻe o loʻo oʻo pea i le 6% pe a faʻatusatusa i le lua tausaga talu ai.Aemaise lava, o le auala ethylene e maua ai se vaega tele o le gaosiga fou gafatia, lea o le a tuʻuina atu ai le mamafa i luga o le auala masani calcium carbide i le maketi.

 

Ole siosiomaga ole manaoga ole PVC na faʻavaivaia ile 2022

 

O oloa auina atu i fafo a Saina na tumau pea le tuputupu ae lelei i le afa muamua o le 2022, faatasi ai ma le aofaʻi o oloa auina atu i fafo e sili atu i le 1.24 miliona tone mai ia Ianuari ia Iuni, sili atu i le 140,000 tone pe a faatusatusa i le 1.1 miliona tone i le afa muamua o le 2021, ma sili atu nai lo le 590,000 tone pe a faatusatusa i ai. 650,000 tone i le afa lona lua o le 2021. Mafaufau i le afa lona lua o le tuʻuina atu ma le manaʻoga tulaga i fafo, aemaise lava o le tau o loʻo aumaia ai se manaʻoga vaivai, o le Iunaite Setete ona o le maualuga o faʻamaumauga o le poloaiga na faʻaleaogaina, o le maketi o oloa auina atu i fafo e sili atu le totogi. gauai atu i Initia, Saina, Asia PVC tau repressed tau laina, ituaiga o paleni, po o le tauvaga uta uta vasa ma gau, lena tau tauvaga auina atu i fafo pe taitai atu i lalo ifo o le afa muamua o le tausaga.

 

Faʻamatalaga faufale fou ma faʻamatalaga faʻatupeina, faʻaitiitia tausaga taʻitasi, aemaise lava ia Iulai, o le faʻatupeina o atinaʻe fale masani mo le fa masina sosoo, e faigata ona lagolagoina le afa lona lua o faʻamatalaga faufale fou na aumaia e le manaʻoga fou. .I se isi itu, o le faiga faʻavae i totonu o le fale faʻatau inisiua o le a lelei i le toe faʻaleleia o manaoga o maketi auro ia Setema.Mafaufau i le faʻagesegese o le faʻatupulaia o le tamaoaiga o le lalolagi, na faʻasalalau ai foi e Malo Aufaatasi le "World Economic Situation and Outlook in 2022" i le faaiuga o Iuni, ma o loʻo faʻatatauina e na o le 3.1% le aofaʻi o le tamaoaiga o le lalolagi i lenei tausaga;O oloa palasitika o le a a'afia i maketi i totonu ma atunu'u i fafo.

 

Aotelega, e ui lava o le PVC manaoga totonu o le siosiomaga faiga faavae i le afa lona lua o le tausaga o loo i ai se tulaga lelei, e sili atu nai lo le afa muamua o le tausaga, ae o le manaoga maketi moni pe faatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai na foliga mai e vaivai le tulaga.

 

I le avea ai o se kamupani Polyvinyl chloride i le lalolagi atoa, Zibo Junhai Chemical o loʻo i ai le tele o poto masani i meatotino, talosaga, ma le taugofie o le gaosiga o le pvc resin.Afai e te manaʻomia Polyvinyl chloride faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi matou.


Taimi meli: Aukuso-11-2022