itulau_ulu_gb

tala fou

PVC su'esu'ega i lalo: paipa Saina i Saute, fau laupapa foam fa'aitiitia

Saina i Saute o loʻo galue i lenei vaiaso e 53.36%, -2.97%.E mafua ona o le manino i lalo o le paipa, o le fa'ata'ita'iga atina'e na fa'aitiitia e tusa ma le leaga 10%;Fa'amatalaga suiga laiti, o mea ata tifaga ona o Foshan masina eletise 3000-4000 fa'ata'ita'iga atina'e fa'aitiitia i le leaga 10%;Foam board ona o le tele o faʻataʻitaʻiga atinaʻe na faʻaititia i lalo ole 10-20%.Na lipotia mai e se tasi kamupani paipa o le a tapunia i le faaiuga o le masina ma toe tatala i le aso 1 o le masina fou.Ona o le tulaga o oloa i le faaiuga o le masina ma le maualuga o oloa na maua, na lipotia ai e le isi kamupani paipa le vaivai o le oka ma le maualuga o le lisi o oloa ua mae’a, o lea na pa’u lelei ai.

 

01

Paipa:

Ole tulaga atoa ole paipa:

Ole fua faatatau ole fa'ata'ita'iga o paipa e 43.85% ile vaiaso nei, 4.43 lalo ole vaiaso talu ai;

O meafaitino su'esu'e sa 16.24 aso, i luga 0.6 aso mai le masina talu ai;

O fa'amaumauga o oloa ua mae'a e 12.22 aso (ua maualuga le fa'amaumauga o oloa fa'ata'ita'i);Fa'alemasina ta'i masina, fa'ailoga o paipa e leai se gau.

O mafuaʻaga o suiga o loʻo taʻua i luga e faʻapea: o poloaiga a le kamupani na faʻaauau pea ona faʻavaivaia ina ua maeʻa le National Day Holiday ma maualuga le lisi, lea na faʻaitiitia ai le amataga o le gaosiga, i le 10% mo le lua vaiaso, ma le aofaʻi o le amataga o le gaosiga i lenei vaiaso e tusa ma le 40%.

E tusa ma le 60% i le afa muamua o le vaiaso, 40% i le afa lona lua o le vaiaso, ma le 50% i le gaioiga atoatoa.Ae ui i lea, ona o le maualuga o suʻesuʻega ma suʻesuʻega faʻaiʻuga masina (masani 1 aso), na taofia e le kamupani le lisi mai le 29 i le 31st.

O pisinisi faʻataʻitaʻi e lua C ma D e iai foʻi le 10% faʻaititia o uta.

O isi kamupani taula'i e itiiti lava se suiga.

 

02

Tala'aga:

Ole vaiaso nei ole fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga e amata ile 60.63%, mafolafola ile masina,

Su'esu'ega o mea mata'utia mo le 19.78 aso, i luga 2.32 aso mai le masina talu ai;

O oloa fa'amae'a e 8.43 aso;

Mafolafola masina-ma-masina, fa'aigoa fa'ailoga tupe mama e aunoa ma se gau.

Fa'ata'ita'iga pisinisi.O lumanaʻi malepe i lalo i lenei vaiaso, faʻataʻitaʻiga pisinisi toe faʻaleleia tulaga e matua lelei lava, e tusa ma le 300-1000 tone o le toe faʻaleleia.Faʻalogo i le faʻaauau pea o poloaiga i le taimi mulimuli ane (e tusa ai ma le vaitau faʻaleaganuʻu masani mai ia Novema e oʻo i le Spring Festival o le vaitau maualuga lea mo taʻaloga)

 

03

Mea ata tifaga:

 

1. Le fua faatatau faagaoioia o Foshan membrane i lalo: o le fua faatatau faagaoioia faaitiitia e tusa ma le 0.28% faatusatusa i le vaiaso talu ai, ona o se tasi faataitaiga pisinisi ma le taumafaina masina o le 3000-4000 faaitiitia e 10%.

2. Foshan membrane oloa poloaiga: e uiga i 7 aso.Poloaiga fa'amau po'o fa'atonuga mana'omia mo taimi pupuu.

3. Foshan membrane raw material inventory: o le vaiaso talu ai na fa'aitiitia i le 1.05 aso i le 11.55 aso.Ta'itasi pisinisi mata'utia meafaitino i le 7-20 aso pe sili atu.

4, Foshan membrane tupe mama: e tusa ai ma le tala o tau o meafaitino talu ai nei e faʻavae i luga ole malologa.O nisi o manatu faaalia o pisinisi ona o le amataga o le le fiafia, o le aotelega o se tupe leiloa laʻititi.

 

04

Laupapa fogafale

Ole tulaga atoa ole foam board:

Ole vaiaso nei, ole fua faatatau ole fa'ata'ita'iga ole foam board sa 60%, fa'aititia ile 14.29% mai le masina talu ai.

O meafaitino su'esu'e sa 3.43 aso, i luga 0.62 aso mai le masina talu ai;

O fa'amaumauga o oloa ua mae'a e 30 aso;Pe a faatusatusa i le lima aso talu ai, o le poloaiga e vaivai, o lea ua sili atu i le faleteuoloa.

O pisinisi foam board talu ai nei na tipi ai tau, tupe mama i le pito o tupe mama ma gau.

 

Tulaga o le fola

O le vaiaso nei, o le amataga o pisinisi faʻataʻitaʻiga e leʻi suia i le 40% masina-ma-masina, o mea mataʻutia sa i ai i se tulaga 7-aso, e le suia masina-ma-masina, o le suʻesuʻeina o oloa maeʻa e 130 kapoti, ma le faʻatonuga. fa'atulagaina e itiiti ifo i le 20 aso, e le'i suia i lea masina ma lea masina.E sili atu tupe maua.

O pisinisi tetele fola i Sasae o Saina e maualalo fua faatatau o galuega o le 70% AL, 60% BE ma 50% ZY.oi latou e maualuga le faʻatulagaina o le faʻatulagaina e tusa ma le 45 aso, o le toʻatele oi latou e le lafoina i tagata faʻatau mo le 30 aso, ma o le manatu faaalia e maualuga le suʻesuʻeina o oloa maeʻa.

 

fa'amaufa'ailoga pito

O pisinisi fa'ata'ita'i fa'apipi'i na amata galue i le tusa ma le 70%, mafolafola masina-ma-masina;Su'esu'ega o mea mata'utia 90 aso, e maualalo le lisi o oloa fa'auma, o oloa fa'aleaganu'u e le faia ni fa'amaumauga;O le poloaiga e 15 aso, ma o le kuata e laugatasi.Ona o le maualuga o le tau toe faʻaleleia i le amataga, o le tupe mama e malolo-even.

 

05

isi:

1, PVC pa'u fa'akomepiuta alamanuia faagaoioia fua faatatau: 60% -100%.

2. O le faʻatonuga o le PVC paʻu paʻu e tusa ma le 10-15 aso, e sili atu le maualuga nai lo le taimi muamua.


Taimi meli: Tes-15-2022