itulau_ulu_gb

tala fou

O le sapalai o le PP ma le taʻaloga manaʻomia ua faʻateleina, o le maketi matapulepule e faigata ona faʻaauau

Folasaga: Faatasi ai ma le faʻasalalau lata mai o faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu, o le manaʻoga mo N95 masks ua faʻateleina, ma le polypropylene maketi toe faʻaalia le maketi matapulepule.Ua si'itia le tau o mea mata'utia i luga o le vai ma le ie ua liusuavai, ae ua utiuti le alava PP i luga.E mafai e le maketi PP ona faʻafeiloaʻi se galu o le tuputupu aʻe i le tulaga mulimuli?

A'o le'i fa'amauina atoa le fa'ama'i, o le maketi o le polypropylene na amata ai le galu o matapulepule maketi, ma ua si'itia le tau o mea fa'afefeteina ma ie fa'afefeteina e feso'ota'i ma ufimata, lea na si'itia ai le tau o mea fa'afefeteina. 12,000-15,000 yuan / tone, ma o le tau o le ie ua liusuavai ua siitia i le 60,000 yuan / tone, ae o le tau o le fiber PP ua faʻatapulaʻaina e faʻaauau.Alava liusua maualuga S2040 tulai mai le 8150 yuan/ton i le 8300 yuan/ton.

A'o fa'aauau pea le fa'apopoleina o le pa'u o le lalolagi ma o lo'o i ai lagona fa'aletonu, o le pa'u talu ai nei i tau o le suau'u i fa'amaumau maualalo mo le tausaga ua fa'avaivaia ai le tau lagolago mo polypropylene.Fa'atasi ai ma fa'apipi'i fou o lo'o fa'atulaga e o'o mai i le fa'ai'uga o le tausaga, ua fa'atupula'ia le mamafa o sapalai.

E oʻo mai i le taimi nei, ua faʻaaogaina e Saina le 2.8 miliona tone o faʻapipiʻi fou / tausaga i le 2022, ma o loʻo i ai pea le 450,000 tone / tausaga o Zhonghua Hongrun, 300,000 tone / tausaga o Guangxi Hongyi, o le aofaʻi o 750,000 tone / tausaga o le gaosiga gafatia. fuafua i le faaiuga o le tausaga.E le gata i lea, o le Jingbo Petrochemical, Guangdong Petrochemical, Hainan Petrochemical Phase II, Anhui Tiantai ma isi pisinisi e tatau ona tolopoina le gaosiga i le 2023.

Mai le vaaiga o le tausiga o le polypropylene, o pisinisi o le tausiga o paka talu ai nei e sili atu, ae o le toe amataina o le avetaʻavale, o le aofaʻi atoa o loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia o tulaga, o le tuʻuina atu o le lagolago maketi e faʻatapulaʻaina.

I le tulaga o le faagaoioiga o nofoaga autu i lalo o le vaitafe, e faaopoopo atu i ie e le o lalagaina, o le fua faatatau o galuega na faateleina tele ona o le faamai, ae o le lalaga palasitika masani, tui tui ma isi fanua sa faaauau pea ona vaivai.Faatasi ai ma le tatalaina atoa o le faʻamaʻi, o le manaʻoga e faʻamoemoeina e malosi, lea e fausia ai se lagolago faapitoa mo le tau maketi maketi.

I le aotelega, o meafaigaluega fou i le tuʻuina atu o loʻo faʻaaogaina ma amata le tausiga, ma o loʻo faʻaauau pea le faʻamalosia o le sapalai i luga o le maketi, faʻatasi ai ma le faʻavaivaia o le tau pupuu lagolago, e mafua ai le mamafa o le maketi. .Ona o le manaoga i lalo mo matapulepule, o mea mataʻutia talafeagai ua matua faateleina, ae o le PP i luga ua faʻatapulaʻaina e tulitatao.O loʻo faʻamoemoeina i se taimi lata mai, faʻauluina e le maketi matapulepule, o le maketi PP mo sina taimi na suia ai le paʻu ma faʻamalosia teisi, ma aumaia ai le galu o le faʻamaeʻaina o maketi i le tausaga faigata o le 2022.


Taimi meli: Tes-14-2022