itulau_ulu_gb

tala fou

Fa'aaafiaga ile fa'aitiitia o tau, ole fua ole fa'aogaina ole gafatia ole polyethylene a Saina

I le 2022, na aʻafia i geopolitics ma isi mea, o le tau o le suauʻu mama na i ai i se tulaga maualuga, na oʻo i se faʻamaumauga maualuga i tausaga talu ai nei.O pisinisi o gaosiga na mafatia tele i tupe mama ma sa faamalosia e faaitiitia le uta pe taofi mo le tausiga ina ia aloese mai lamatiaga.Ia Aperila, o le faʻaaogaina fua o le gaosiga gafatia na paʻu i se faʻamaumauga maualalo.

Ole fua fa'atatau ole fa'aogaina ole PE ile masina o Iuni e 79.69%, +0.38% masina-ma-masina ma -7.86% tausaga-i-tausaga;O le averesi o le fa'aogaina o le malosi mai ia Ianuari ia Iuni e 82.82%, -6.24% i lea tausaga ma lea tausaga.

I le faaiuga o Fepuari, na amata ai le faʻalavelave i Iukureini, faʻafefeteina le maualuga o le tau o le suauʻu, o le savaliga e oʻo atu i le $130 i le paelo o tau o le suauʻu, ae na amata ona toe foʻi faʻalavelave faʻalesoifua maloloina lautele, ua poloka le felauaiga o oloa, le manaʻoga i lalo. purchasing co., LTD., tau e maualalo, gaosiga o pisinisi gau matuia, sa faamalosia e faapa'u le uta po o le paka taavale overhaul fuafuaga i luma atu, 4 aupito maualalo le faaaogaina gafatia, averesi 73.22%, O le pito i lalo o le aso o le 66.63%.

E tusa ai ma le natura o atinaʻe, o le faʻaaogaina o le 2022 gafatia e maualalo ifo nai lo le 2021 i tikeri eseese, lea e sili atu ona manino le paʻu o Sinopec.

Ole fua fa'atatau ole fa'aogaina ole gafatia ole masina ole Sinopec ia Iuni e 66.57%, +0.4% masina i lea masina ma le -21.97% i lea tausaga ma lea tausaga;Mai ia Ianuari ia Iuni, o le fua faatatau o le faʻaaogaina o le gafatia e 74.61%, tausaga-i-tausaga -9.22%.A'afia e le Olimipeka Beijing, 1-2 masina gaosiga pisinisi o le itu i matu o Saina lava ia o le manaoga o le uta i lalo, suauu mama maualuga ia Mati, o le tupe mama gau matuia, pisinisi i totonu o le taavale, ma maoming petrochemical, Shanghai secco, Shanghai geumbi, yangzi petrochemical, ma isi atinaʻe amata ona toe faaleleia, faʻaaogaina gafatia ua paʻu i lalo ma maualalo, masina gaosiga o le saogalemu ia Iuni, faʻafuaseʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi masini petrochemical Shanghai, Atinaʻe gaosiga e gauai atu i le gaosiga o le saogalemu, faʻateleina paka le tumau, Sinopec gafatia faʻaaogaina fua faatatau i le pito maualalo o 40.03% ile Iuni 19.

I tulaga o faiga eseese, o le fua faatatau o le gaosiga o le suauu e iai se aafiaga tele.Ia Iuni, o le fua faatatau o le fa'aogaina o le suauu e 71.61%, -0.17% masina-ma-masina ma -13.94% tausaga-i-le-tausaga.O le averesi o le fa'aaogaina o le malosi mai ia Ianuari ia Iuni e 76.79%, tausaga-i-le-tausaga -7.7%.Talu mai Oketopa talu ai, na amata ai e le setete ona pulea le koale, o le tau e fai si mautu, e itiiti se aafiaga i le tau, o le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga o le faʻaaogaina o le koale e tele lava i le maualuga.

I le afa lona lua o le tausaga, pe a faʻatusatusa i le afa muamua o le tausaga, o le tausiga o le masini e faʻaitiitia, ma o le a faasolosolo malie le toe faʻaleleia o le faʻaogaina o le gafatia, ae o loʻo i ai pea le tele o masini tapunia mo taimi pupuu, ma le faʻateleina o le sapalai. e gata.

 


Taimi meli: Iul-07-2022