itulau_ulu_gb

tala fou

Ole mana'oga i lalo e leai se fa'aleleia atili, ole polyethylene e fa'amoemoe e fa'aauau pea ona fa'aitiitia

Suau'u mama, WTI suauu pa'ū sili atu i le 4%, e aofia ai le suauu i lalo ifo o le $80 fa'ailoga, ose tulaga maualalo fou talu mai Ianuari 4 o le tausaga nei, ae o le suauu US na pa'u sa'o i lalo ifo o le tausaga;E pei o le faʻasalalauga faʻasalalau, i le amataga o Tesema, i lalo o le tuutuuga o le tele o iunite fou o loʻo tuʻuina atu i le gaosiga, o le faʻamaumauga o atinaʻe gaosiga e tutusa lava ma le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, e manuia ai le maketi;Ae o le manaoga o le faaiuga o le faatinoga atoatoa e le lelei, o le amataga o le 0.22% masina-i-masina pa'u, taofia le tau o le polyethylene, o loo faaauau pea ona faavaivaia manaoga, polyethylene tulaga tulaga pa'u.

O le faʻalauiloaina o tulafono fou i luga o faiga faʻavae mo le puipuia o faʻamaʻi ma le faalēaogāina o asiasiga e tulaʻi mai e lelei mo logistics ma felauaiga, ae o le vaitau maualuga mo le polyethylene i lalo ole manaoga ua pasia, ma o falegaosimea i lalo e ono i ai se aso malolo muamua, lea o le a faʻaauau pea le mamafa. le tau o le polyethylene.Faatasi ai ma le paʻu o le tau o le ipu, o le a faʻaititia e le kamupani gaosiga le tau o le fale gaosimea, ma o loʻo i ai pea masini fou e tuʻuina atu i le gaosiga i le faaiuga o le masina, o le maketi polyethylene o loʻo faʻamoemoeina e faʻaalia ai se tulaga paʻu i lalo i le vaiaso a sau i lalo ole sapalai vaivai ma mana'oga.

O loʻo taulaʻi atu i le maketi polyethylene talu ai nei:

1. I le taimi nei, o le faiga faʻavae puipuia o faʻamaʻi o loʻo faʻasolosolo malie.Faatasi ai ma le paʻu o tau o mea mataʻutia i le ogatotonu ma le faaiuga o Tesema, pe o le fale gaosi oloa polyethylene e teu muamua?

 

2. I le tulaga o le tuʻuina atu, Guangdong Petrochemical, Hainan Refining, Jinhai Chemical ma isi seti 7 o masini fou e aofia ai le 2.5 miliona tone / tausaga taʻitasi ua faʻatulagaina e tuʻuina atu i le gaosiga ia Tesema.Afai e manuia le tuʻuina atu i le gaosiga, o le a le lelei mo le maketi.

3. O le fausiaina o le polyethylene i lalo o le fale tifaga o loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia, o poloaiga o ata palasitika e ulufale atu i le fale mautu, e leai ni faʻatonuga fou, o le afifiina o ata e afaina i mea tau soifua maloloina, o le pisinisi faʻaalia e vaivai, o le manaʻoga ua faʻavaivaia, o le paipa. o loʻo iai i uiga faʻatausaga, pa'ū le fua faatatau o galuega, maketi leaga.


Taimi meli: Tes-10-2022