itulau_ulu_gb

tala fou

2023 PVC va'aiga maketi

I tausaga talu ai nei, o le maketi PVC i totonu o le atunuʻu e suia, o le tau o loʻo siʻitia ma paʻu i luga o le maketi i le 2021 i totonu o le ipu palasitika i taimi uma ma le tele o tau e fatuina ai le maualuga maualuga i le kalena oloa, ma 2022 ua avea ma avanoa gaogao, o le taimi o le taulaga e lua. tau pa'ū.Mo le fa'asologa o tau i le lumana'i, se'i o tatou va'ai i vaega nei:

 

E tusa ai ma le tuuina atu, o le ai ai le gafatia gaosiga fou i le 2023, e aofia ai Shandong Xinfa 400,000 tone, Huayi Qinzhou 400,000 tone, Shaanxi Jintai 300,000-600,000 tone, Wanhua Chemical Fujian 400,000 tone, Zhe0000 tone fou, ma isi gaosiga fou Zhe3000. o loʻo faʻatinoina, pe a uma, e solia ai le mamanu maketi o loʻo iai nei, ma o le tuʻufaʻatasia o le sapalai ua noatia e aumai ai le tele o faʻatauga i le maketi PVC.O le mea lea, o le faʻateleina o le sapalai ma le tuʻuina atu o le gaosiga fou gafatia o le a faʻamalosia ai le tau.

 

Mai le itu manaʻoga: O le tulaʻi mai o maketi mataʻutia e le gata ina faʻataʻitaʻiina le PVC oloa tasi ma le chlor-alkali alkali, ae faʻataʻitaʻiina foi le tumau o pisinisi oloa i lalo ifo.O oloa PVC e masani ona faʻaaogaina i fale faʻatau.I le 2022, o faʻamaumauga faʻatau fanua o loʻo faʻaauau pea ona leaga le faʻatinoga.Nai lo le faʻamalosia, ma sili atu le faʻamoemoe e faʻamaonia le tuʻuina atu o fale, o lea o loʻo i ai i le manaʻoga fale faʻatau se lagolago.

 

Mai le vaaiga o maketi o loʻo tulaʻi mai ma faʻatau atu i fafo: PVC o loʻo tulaʻi mai i lalo o maketi, e pei o le PVC fola, PVC-O paipa, PVC oloa faʻafomaʻi, PVC oloa taʻavale, ma isi, e mafai lava ona faʻateleina le manaʻoga.Ae i le tulaga o oloa auina atu i fafo, o loo faaauau pea ona faaitiitia oloa auina atu i fafo i lalo o tulaga, o le a faʻamoemoeina oloa auina atu i fafo mo fefaʻatauaiga i totonu o le atunuʻu o le a faʻavaivaia.

 

Mai le lisi o faʻamoemoega o le soda i le lumanaʻi: i le 2022, o le iloiloga muamua o le chlor-alkali faʻateleina tupe mama tau tupe faavae e taofiofia ai le tau, faia le PVC i avanoa gaogao, aemaise i le afa lona lua o le tausaga, o le tau o aai e lua e mafai. e le tulai mai, o le tau o le soda caustic i luga o le ala, o lana tupe mama oloa e tasi sa maualuga e pei o le 2,600 yuan/ton, mulimuli ane pisinisi chlor-alkali i le faaitiitia faifaipea o le tau PVC faaalia ai se tupe mama itiiti.O le mea lea, o le lisi o sua suamalie i le lumanaʻi o loʻo faʻamoemoe e motusia le mamanu o le chlor-alkali o loʻo iai nei.

 

Mai le vaʻaiga o faiga faʻavae tau tamaoaiga: faʻatasi ai ma le faʻaauauina o faʻasalalauga faʻamaʻi, 2023 e faʻamoemoe e le avea ma faʻalavelave i le atinaʻeina o le tamaoaiga, pe toe foʻi i le maketi masani aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi, o lea matou te manatu o le ai ai ni faʻamoemoega lelei mo le 2023.

 

Mai le vaaiga o le lumanaʻi: i le taimi nei, o le PVC vaega o loʻo vavalalata vavalalata i le va o aai e lua, ma PVC lumanaʻi o loʻo agai atu i le tele o iloiloga, o le tulaga maualuga faaletausaga e tasi e maualuga atu i le 940,000 lima, e maualuga atu le gauai atu o tupe. , o le mea lea o le lumanaʻi o loʻo noatia e sili atu suiga suiga, o le tulaga o tupe tisiki e tatau ona togafitia ma le faʻaeteete atili.

 

I le aotelega, o le atinaʻeina o maketi i le lumanaʻi poʻo foliga mai e sili atu ona aʻafia ai, o le tau o taulaga e lua o le a sili atu ona faigata ma faʻalauteleina e faʻavae i luga o le sapalai ma le manaʻoga tulaga, 2023 Saina i totonu ole PVC maketi matagofie e tatau ona tulimatai atu i ai.


Taimi meli: Ian-07-2023