itulau_ulu_gb

tala fou

2022 autu vevela faaletausaga o alamanuia PVC

1) I le aso 24 o Fepuari, 2022, na amata aloaia ai le feteenaiga a Rusia ma Iukureini.

 

Faʻateleina tau o le malosi, le tau o le suauʻu mama, i le taimi na faia ai le CFR Northeast Asia ethylene tau na siitia i le sili atu i le $1300 / ton, faatasi ai ma le vaivai o le manaoga o loʻo i lalo, o le tau o le ethylene na vave ona pa'ū, ma avea vinyl e avea ma mea mataʻutia PVC faʻaititia tau tau.

 

2) Ia Iuni 12, 2022, Tianjin Bohua Chemical Development Co., LTD.Fa'amanuiaina i le fa'ata'ita'iga muamua o le 1.8 miliona tone/tausaga methanol i le olefin plant, ma fa'amanuiaina le gaosia o oloa ethylene ma propylene.

 

O le faʻamaeʻaina ma le faʻaogaina o le masini MTO o le a maua ai mea faʻapitoa mo le atinaʻeina o masini i lalo i Bohai.

 

3) I le fonotaga a le Ofisa Faaupufai a le CPC Central Committee i le aso 28 o Iulai, 2022, o le leo na faʻatulagaina e faʻamautu ai le maketi o fanua, tausisi i le tulaga o fale e nofo ai, ae le o taumatematega, ma lagolago malosi atili malosi. taumafaiga e fa'alauiloa le galuega o le "fa'amautinoa le tu'uina atu o fale ma fa'amautu le soifuaga o tagata".

 

O le faʻaaogaina o oloa PVC e 50% faʻapitoa i le fanua faʻatau fanua, e pei o le paipa alavai, paipa, paipa paipa, talaaga otooto, laupepa ma talaaga o le teuteuga o fale, paving ma teuteuga totonu, atinaʻe o taulaga mo paipa, paipa paipa manaʻomia foi. nofoia se vaega patino.

 

4) I le aso 22 o Aokuso, 2022, na toe tipi ai e le faletupe tutotonu le tului.Na fa'atagaina e le People's Bank of China le National Interbank Offered Center e fa'asalalau le tului sili ona lata mai (LPR) i le maketi o nonogatupe.

 

O le maualalo o le tului mokesi o lona uiga o le tau faʻatau a tagata faʻatau fale o le a faʻaititia atili, ma o le tuʻuina atu o manaʻoga fale o le a fesoasoani e faʻaleleia le gaioiga o le maketi o fanua ma faʻalauteleina le manaʻoga mo oloa faufale e fesoʻotaʻi.

 

5) E oʻo mai ia Setema 1, 2022, ina ia faʻataunuʻuina manaʻoga a le National Development and Reform Commission e faʻamama ma faʻaleaogaina le faʻaogaina o le tau o le eletise.

 

A mae'a le fa'aleaogaina o le tau fa'amuamua, o le tau fa'amuamua o le fa'aliliuina o le apefa'i fa'aliliu ma le tufatufaina o le a fa'aleaogaina.O le fa'aleaogaina o lenei tau fa'apitoa e leai se a'afiaga i pisinisi PVC i totonu o Mongolia mo sina taimi.Talu ai ona o le calcium carbide ma le PVC e le o ni pisinisi faʻalauiloa ma o le Mengxi power Grid, o le faʻaleaogaina o le tau faʻapitoa e leʻi mafua ai le faʻateleina o le faʻaaogaina o le eletise.

 

6) Na amata mai ia Oketopa 1, 2022, na filifili ai le People's Bank of China e tuu i lalo le tului o le nonogatupe mo le fale muamua o le tagata i le 0.15 pasene, ma fetuunai le tului o le nonogatupe mo le itiiti ifo i le lima tausaga (e aofia ai ma lima tausaga) ma sili atu i le lima tausaga i le 2.6% ma le 3.1%, i le faasologa.

 

O le faʻamoemoe autu o le fetuunaiga o le faiga faʻavae o loʻo faʻamalieina pea le manaʻoga o fale, faʻaitiitia le tau tau tupe a tagata faʻatau fale.


Taimi meli: Ian-06-2023